Kuluttajisto pähkinänkuoressa -sivu julkaistu

 

Kuva jossa K-kirjain
K is for Kuluttajisto

Kuluttajisto pähkinänkuoressa on hieman yli viiden minuutin luku-urakka ja tässä sen ydin:

Kuluttajisto on voittoa tavoittelematon hanke joka pyrkii kokoamaan ja jakamaan tietoa kuluttajille yrityksistä, tuotteistä sekä näiden tuotantoprosesseista ja niiden ympäristö- ja sosiaalisista vaikutuksista, sekä kehittämään tietoinfrastruktuuria mm. takaisinkytkentäkanavan yritysten ja niiden omistajien suuntaan. Täten voimme edistää kuluttajien voimaantumista ja eettisen kulutusvoiman joukkoistumista.

Sivu on työstetty englannin kielisen kehityswikin sivuista:

  1. Pääsivu
  2. Consumeriumin filosofia
  3. Tiivistelmä Consumeriumista päätöksentekijöille

Yksi vastaus artikkeliin “Kuluttajisto pähkinänkuoressa -sivu julkaistu”

Vastaa

Klaku ĉi tie por sendi komenton per social.consumium.org

Se vi havas uzanton ĉe Array vi povos rekte komenti. Se vi havas uzanton ĉe alia nodo de GNU social, vi devas sekvi la uzanton kuluttajisto por ke la konversacio aperu en via nodo kaj vi povu aldoni komentojn al ĝi.